Multitolerant saccharomyces strains for very-high-gravity bioethanol fermentation (2011)
Source: Resumos. Conference titles: Brazilian BioEnergy Science and Technology Conference. Unidade: ESALQ
Subjects: CANA-DE-AÇÚCAR, SACCHAROMYCES, ETANOL
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ABNT
BASSO, Luiz Carlos et al. Multitolerant saccharomyces strains for very-high-gravity bioethanol fermentation. 2011, Anais.. Campos de Jordão: Escola Superior de Agricultura Luiz de Queiroz, Universidade de São Paulo, 2011. Disponível em: http://bbest.org.br/abstracts/resumos/R0185-2.pdf. Acesso em: 29 maio 2024.APA
Basso, L. C., Gomes, L. H., Alexandrino, N., & Furlan, R. M. C. (2011). Multitolerant saccharomyces strains for very-high-gravity bioethanol fermentation. In Resumos. Campos de Jordão: Escola Superior de Agricultura Luiz de Queiroz, Universidade de São Paulo. Recuperado de http://bbest.org.br/abstracts/resumos/R0185-2.pdfNLM
Basso LC, Gomes LH, Alexandrino N, Furlan RMC. Multitolerant saccharomyces strains for very-high-gravity bioethanol fermentation [Internet]. Resumos. 2011 ;[citado 2024 maio 29 ] Available from: http://bbest.org.br/abstracts/resumos/R0185-2.pdfVancouver
Basso LC, Gomes LH, Alexandrino N, Furlan RMC. Multitolerant saccharomyces strains for very-high-gravity bioethanol fermentation [Internet]. Resumos. 2011 ;[citado 2024 maio 29 ] Available from: http://bbest.org.br/abstracts/resumos/R0185-2.pdf